Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα υγείας myHealth Clinic  ή κάρτα υγείας Prime Med, καλέστε στο Συντονιστικό Κέντρο στο τηλ: 212. 212.51.51 (24 ωρη εξυπηρέτηση).

Το Συντονιστικό Κέντρο παρέχει:

-Ιατρικές Συμβουλές
-Οδηγίες για τη χρήση και την ενεργοποίηση των παροχών των παραπάνω προγραμμάτων
-Ενημέρωση για το δίκτυο των συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων και γιατρών

 • Tι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που θέλω να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα υγείας
  myHealth Clinic Double Care και την κάρτα υγείας Prime Med
  • Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα προγράμματα υγείας, επικοινωνήστε με το Συντονιστικο Κέντρο στο τηλέφωνο 212.212.51.51. To Συντονιστικό Κέντρο, που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία εξυπηρέτησής σας.
 • Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που θέλω να κάνω διαγνωστικές εξετάσεις
  • Μέσω του προγράμματος Prime Med, καλύπτεται η διενέργεια εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα.

   Προϋπόθεση για τη διενέργεια και την κάλυψη των απαιτούμενων διαγνωστικών εξετάσεων είναι η επικοινωνία σας με το Συντονιστικό Κέντρο στο τηλ: 212 212 7820.

   Καλύπτεται απεριόριστος αριθμός διαγνωστικών εξετάσεων σε τιμές ΦΕΚ.
 • Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που θέλω να κάνω check up
  • Μέσω του προγράμματος Prime Med, παρέχεται στον Ασφαλιζόμενο η δυνατότητα διενέργειας, ετήσιου προληπτικού ελέγχου της υγείας του με το παρακάτω «πακέτο»  εξετάσεων, Δωρεάν.

   Το check-up περιλαμβάνει τις παρακάτω εξετάσεις:

   Ενηλίκων: Λιπιδαιμικός έλεγχος, Χοληστερίνη Αίματος, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια.

   Ανήλικων: Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, SGOT, SGPT.

   Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε χρήση της κάλυψης του προληπτικού ελέγχου υγείας (check-up), επικοινωνήστε με το Συντονιστικό Κέντρο Υγείας στο 212 212 7820, το οποίο συντονίζει τη διενέργεια του προληπτικού ελέγχου στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα.

   Σημειώνεται ότι ο προληπτικός έλεγχος υγείας μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την έναρξη ισχύος του Ασφαλιστηρίου.
 • Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που θέλω να πραγματοποιήσω ιατρική επίσκεψη
  • Μέσω του προγράμματος Prime Med, μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

   Α). Επισκέψεις σε ιατρεία συνεργαζόμενων γιατρών, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Συντονιστικό Κέντρο στο τηλέφωνο 212 212 7820, καταβάλλοντας για κάθε επίσκεψη το ποσό των 15€. Καλύπτεται απεριόριστος αριθμός ιατρικών επισκέψεων.

   B). Ο Ασφαλισμένος μπορεί να πραγματοποιήσει απεριόριστες επισκέψεις για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά, στους εφημερεύοντες γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων, των ειδικοτήτων, Παθολογίας, Καρδιολογίας, Ορθοπεδικής, Χειρουργικής, Ωτορινολαρυγγολογίας, και Γυναικολογίας, των εξωτερικών ιατρείων των κλινικών Υγεία, και Γενική Κλινική Μητέρα, 24 ώρες το 24ωρο χωρίς επιπλέον κόστος.

   Επισκέψεις για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά στους εφημερεύοντες γιατρούς των εξωτερικών ιατρείων στις ειδικότητες του Παιδίατρου και του Παιδοχειρουργού, των εξωτερικών ιατρείων  της κλινικής  Παίδων Μητέρα, 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς επιπλέον κόστος. Καλύπτεται απεριόριστος αριθμός ιατρικών επισκέψεων.

   Ο Ασφαλισμένος μπορεί να πραγματοποιήσει απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους  ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο για τις ειδικότητες, Παθολογίας, Καρδιολογίας, Ορθοπεδικής, Χειρουργικής, Παιδιατρικής, παιδορθοπαιδικής, στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, χωρίς επιπλέον κόστος.

   Γ). Προγραμματισμένες απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού υποχρεωτικά, στα εξωτερικά ιατρεία για τις ειδικότητες, Αγγειοχειρουργική, Αιματολογία, Ακτινοθεραπευτική, Ανδρολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική, Παθολογία, Καρδιολογία, Ενδοκρινολογία, Ωτορινολαρυγγολογία, Χειρουργική, Οφθαλμολογία, Ορθοπεδική, Δερματολογία, των κλινικών Υγεία, Γενική Κλινική Μητέρα, με κόστος 10 ευρώ.

   Δ). Οδοντιατρική φροντίδα

   Παρέχεται στον Ασφαλιζόμενο η δυνατότητα να απευθύνεται, μέσω του Συντονιστικού Κέντρου, σε συνεργαζόμενα οδοντιατρεία, στα οποία θα έχει προνομιακή έκπτωση 30% εως 50%  στις τιμές του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου για οδοντιατρικές πράξεις, παιδοοδοντία και ορθοδοντική.

   Oφθαλμολογική φροντίδα

   Παρέχεται στον Ασφαλιζόμενο η δυνατότητα να πραγματοποιήσει απεριόριστες επισκέψεις, μέσω του Συντονιστικού Κέντρου, σε συνεργαζόμενο Πανελλαδικό Δίκτυο  οφθαλμιατρών καταβάλλοντας για κάθε επίσκεψη το ποσό των 20 ευρώ. Δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυο καταστημάτων οπτικών με εκπτώσεις από 20% έως 50%.

   Ψυχολογική υποστήριξη

   Παρέχεται η δυνατότητα στον Ασφαλισμένο να πραγματοποιήσει απεριόριστες προγραμματισμένες συνεδρίες μέσω του Συντονιστικού Κέντρου, με ψυχολόγο, ψυχίατρο καταβάλλοντας το ποσό των 50 ευρώ ανά συνεδρία.
 • Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που χρειαστώ δεύτερη ιατρική γνωμάτευση
  • Σε περίπτωση που έχετε συμβόλαιο Prime Med και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κάλυψη της δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης, καλέστε στον  Κλάδο Υγείας της  ασφαλιστικής, στο τηλέφωνο: 212 212 7800, το οποίο θα σας ενημερώσει λεπτομερώς για τη διαδικασία.

   Στη συνέχεια η Mediguide Hellas αναλαμβάνει τη μετάφραση των όλων των εγγράφων και σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του ιατρικού κέντρου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 κορυφαία ιατρικά κέντρα του εξωτερικού τα οποία θα έχουν επιλεγεί από τη MediGuide America ως εξειδικευμένα στην συγκεκριμένη ασθένεια. Από αυτά τα τρία, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα, το οποίο θα αποτελέσει και το Κορυφαίο Ιατρικό Κέντρο που θα παράσχει τελικά τη Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση.

   Η παρούσα κάλυψη ενεργοποιείται μετά την πάροδο τριάντα (30) συνεχόμενων ημερών από την ημερομηνία έναρξης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.