Οι συνεργάτες μας

interamerican logo
interamerican logo

Η INTERAMERICAN ιδρύθηκε το 1969 και κατέχει κορυφαία θέση στην ασφαλιστική αγορά. Αποστολή της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Με οδηγό τις αξίες της που είναι η ακεραιότητα, καινοτομία, σεβασμός, ομαδικότητα και υπευθυνότητα η INTERAMERICAN διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία και έχει δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Για αυτό η Εταιρία βρίσκεται στην 1η θέση από πλευράς φήμης και αναγνωρισιμότητας τα τελευταία χρόνια (Famous Brands), ενώ έχει διακριθεί και ως η κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό "World Finance".

Επίσης, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εφαρμόζει το διεθνώς καθιερωμένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου NPS Tracking, που καταγράφει σε πραγματικό χρόνο, την ικανοποίηση των πελατών της από τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε στους πελάτες ένα υψηλό επίπεδο στις υπηρεσίες και στα ασφαλιστικά προγράμματα που τους προσφέρουμε, έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με σημαντικές εταιρίες οι οποιες συμβάλουν στη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας.  

Η εμπειρία, η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του δικτύου των συνεργατών μας.


• Τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect παρέχονται από την εταιρία Prime Insurance Co.Ltd, μέλος του Oμίλου εταιριών Demco. 


• Σε όλα τα ασφαλιστικά μας προγράμματα myCar και myMoto, παρέχεται φροντίδα ατυχήματος σε συνεργασία με την εταιρία EUROP ASSISTANCE (UNION ROAD ASSISTANCE). Έπίσης, προαιρετικά, παρέχεται η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας μέσω της εταιρίας EUROP ASSISTANCE.


• Για την επισκευή οχήματος, παρέχεται στους πελάτες της myDirect, μέσω της Prime Insurance Co. Ltd, πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συμβεβλημένων συνεργείων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο συμβεβλημένων συνεργείων κάντε κλικ εδώ