Συνδεθείτε με

Ξεκίνα με SUPER BONUS!

  • Επιπλέον 10% έκπτωση σε ετήσια ασφάλιση

  • Δωρεάν Privilege Card υγείας με πλούσιες παροχές

  • Μηνιαίες άτοκες δόσεις

  • Δυνατότητα 3-μηνης ασφάλισης

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Νοσοκομειακά προγράμματα υγείας myHealth Clinic , από τη myDirect.


Στη myDirect, μπορείτε να επιλέξετε το νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να το διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε!

Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ δύο βασικών νοσοκομειακών προγραμμάτων στα οποία μπορείτε να προσθέσετε προαιρετικά μία σειρά εξωνοσοκομειακών καλύψεων. Με αυτό τον τρόπο είστε σε θέση να διαμορφώσετε το κόστος, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

myHealth Clinic Double Care: Πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης, ετήσιας διάρκειας, σε συμβεβλημένα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία. Στην περίπτωση που το συνδυάζετε με τον ΕΟΠΥΥ, εξασφαλίζετε ακόμα χαμηλότερη απαλλαγή!


myHealth Clinic Basic Plus: Πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης, ετήσιας διάρκειας, σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Με το προγραμμα αυτό, έχετε 100% κάλυψη σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία χωρίς απαλλαγή!

myHealth Clinic Basic: Πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών (με Α.Π. οικ. 53821/2014), το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει πλήρως ασφάλιση ασθένειας των πολιτών τρίτων χωρών που αιτούνται χορήγηση ή ανανέωση άδειας διαμονής.

Επιπλέον, με τα προγράμματα myHealth Clinic, σας παρέχετε, εντελώς δωρεάν, και μία σειρά από σημαντικές εξωνοσοκομειακές καλύψεις μέσα από το πακέτο Privillege Club ,όπως π.χ. απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και check up.