Πώς δουλεύουμε

Πώς δουλεύουμε

 

Direct ασφάλιση. Direct όφελος.
 

Η απευθείας ασφάλίση, μέσω της myDirect, online ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, σας βοηθάει να αποκτήσετε ασφαλιστικά προγράμματα με πλούσιες καλύψεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Στόχος της myDirect είναι μέσω του σύγχρονου μοντέλου λειτουργίας της, το οποίο βασίζεται κυρίως στη χρήση της τεχνολογίας, να διατηρεί το κόστος λειτουργίας της σε χαμηλά επίπεδα. Σαν αποτέλεσμα, τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect φτάνουν σε εσάς με χαμηλό κόστος σε σχέση με τις καλύψεις και τις παροχές που προσφέρουν.

Η διαδικασία ασφάλισης μέσω της myDirect είναι εύκολη και γρήγορη διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Οποιοσδήποτε μπορεί να προμηθευτεί τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect και να αισθάνεται σίγουρος ότι έχει κάνει μία άριστη και συμφέρουσα επιλογή.


3 απλά και γρήγορα βήματα!

1) Επισκεφθείτε το site ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της myDirect

Μπορείτε να επισκευθείτε το site της myDirect ή να καλέσετε καθημερινά στο τηλέφωνο 212 2128383. Οι εκπρόσωποι της myDirect θα χαρούν να σας δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

 

2) Δείτε τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect


Ενημερωθείτε για τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect, για τις καλύψεις τους και τις παροχές.

Επιλέξτε τις καλύψεις που θέλετε και φτιάξτε το πιο συμφέρον πρόγραμμα, ειδικά για τις ανάγκες σας!

Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε διευκρινήσεις ή περισσότερες πληροφορίες πάντα υπάρχει δίπλα σας ένας άνθρωπος της myDirect για να σας βοηθήσει!


3) Πληρώστε online με πιστωτική κάρτα 

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε online με πιστωτική κάρτα το συμβόλαιό σας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της VIVA.  

Στην περίπτωση που κάνετε αίτηση για ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείτε άμεσα  να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και να την τυπώσετε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και αν προχωρήσετε σε συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον νέο νόμο, έχει καταργηθεί πλέον το Ειδικό Σήμα Ασφάλισης. Οπότε γίνετε σποστολή  στο  email σας το συμβόλαιο, προκειμένου να το εκτυπώσετε και να το διατηρήσετε μέχρι τη λήξη της ασφαλιστικής περιόδου.

Αντίστοιχα, στην περίπτωση που ασφαλιστείτε σε πρόγραμμα υγείας, μπορείτε να "κατεβάσετε" επιτόπου το αντίγραφό του συμβολαίου σας από τον υπολογιστή σας. 
Μπορείτε να πληρώσετε το συμβόλαιό σας online με πιστωτική κάρτα. Συγκεκριμένα, για το πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης - κάρτα υγείας Prime Med, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα σε 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Εναλλακτικά, για όλα τα συμβόλαια υγείας, είτε νοσοκομειακής είτε εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, υπάρχει η δυνατότητα να τα πληρώσετε, κατά την παραλαβή τους, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας, μέσω courier, χωρίς επιπλέον κόστος. Τέλος, τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης myHealth Clinic Double Care μπορείτε να τα πληρώσετε σε 2 (εξαμηνιαίες) ή 4 (τριμηνιαίες) άτοκες δόσεις είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με μετρητά.

Εναλλακτικά, αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να πληρώσετε την αίτηση ασφάλισης αυτοκινήτου σας ή το  συμβόλαιό υγείας με έναν από τους τρόπους πληρωμής που θα δείτε εδώ.


Συνεχής online ενημέρωση!

Ακόμα και μετά την έκδοση του συμβολάιου σας έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας, καθώς μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα myAccount της myDirect έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του συμβολαίου σας, λαμβάνετε ενημέρωση για τις ανανεώσεις του και έχετε πρόσβαση σε μία σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως η υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας αναγγελίας ζημιάς, στην περίπτωση ασφάλισης αυτοκινήτου.