Ασφαλείς διαδικασίες

Ασφαλείς διαδικασίες

Με όποιο τρόπο και αν επιλέξετε να κάνετε την ασφάλισή σας μέσω της myDirect (online ή τηλεφωνικά) μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να σας εξασφαλίσουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. 

Τρόποι πληρωμής
 

Τώρα μπορείτε να εξοφλείτε το λογαριασμό σας με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Με τον μοναδικό κωδικό πληρωμής που αναγράφεται στη μπροστινή όψη του ειδοποιητηρίου μπορείτε να κάνετε:

 • Πληρωμή σε σημεία Viva Spots
  Επισκεφθείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα ΕΚΟ, BP, Public, Media markt, Seven Spot, Παπασωτηρίου, Ιανός ή Reload με την ένδειξη Viva.gr Spot και εξοφλήστε την ειδοποίηση πληρωμής, που έχετε λάβει.
   
 • Πληρωμή με κάρτα 
  Πληρώστε με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη), μέσω του myaccount ή επικοινωνήστε με το 2122128383.
   
 • Πληρωμή σε τράπεζα
  Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις συνεργαζόμενες τράπεζες και πληρώστε στα ταμεία με την αναφορά πληρωμή  Viva Payments και τον κωδικό πληρωμής.
   
 • Πληρωμή μέσω του e-banking/ phone banking
  Δείτε στον παρακάτω πίνακα σε ποιες τράπεζες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες e-banking/ phone banking επιλέγοντας την κατηγορία Υπηρεσίες → Viva PaymentsΠροσωπικά δεδομένα

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων έχει ιδιαίτερη σημασία για μας. Τα προσωπικά στοιχεία που θα μας γνωστοποιήσετε για να μπορέσετε να κάνετε την ασφάλισή σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για κάνεναν άλλο λόγο. Παρακαλώ κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της myDirect.Απόλυτα ασφαλής ιστοσελίδα

Η μεταβίβαση όλων των στοιχείων της προσωπική σας σελίδας myAccount πραγματοποιείται μέσω ασφαλούς σύνδεσης, με το πρωτόκολλο ασφαλούς επικοινωνίας SSL (Verisign).
  
Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι είναι αδύνατον σε κάποιο τρίτο να έχει πρόσβαση στις συγκεκριμένες πληροφορίες.