Πλεονεκτήματα Προγραμμάτων

Πλεονεκτήματα προγραμμάτων myCar


Τα ασφαλιστικά προγράμματα myCar περιλαμβάνουν πλούσιες και σημαντικές καλύψεις με χαμηλά ασφάλιστρα.

Τα υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά πακέτα σας παρέχουν την απόλυτη προστασία και σιγουριά!

Τα βασικά πακέτα Economy Saver και Basic Saver περιλαμβάνουν καλύψεις που δεν θα τις βρείτε εύκολα σε άλλα βασικά πακέτα της αγοράς, π.χ κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα και νομική προστασία, αντίστοιχα. Προαιρετικά, στα προγράμματα αυτά, μπορείτε να προσθέσετε και την κάλυψη θραύσης τζαμιών. Ενώ απολαμβάνετε και τα προνόμια του Privilege Club Card.

Με τη δυνατότητα επιλογής των καλύψεων που πραγματικά έχετε ανάγκη, δεν πληρώνετε παραπάνω για καλύψεις που στην ουσία δεν σας είναι απαραίτητες. Έτσι, αγοράζετε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει απόλυτα και που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας με πραγματικά χαμηλά ασφάλιστρα!

Επομένως, με τα προγράμματα ασφάλισης myCar δεν έχετε παρά να αισθάνεστε σίγουρος ότι κάνατε μια έξυπνη αγορά! Το μόνο που σας μένει λοιπόν είναι να απολαμβάνετε τα ταξίδια με το αυτοκίνητό σας χωρίς έννοια! Ακόμη, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συμβεβλημένων συνεργείων μπορείτε να έχετε ένα σύνολο πρόσθετων παροχών, οι οποίες δίνουν επιπλέον αξία στο συμβόλαιό σας. Για παράδειγμα, πολλά από τα συμβεβλημένα συνεργεία παρέχουν δωρεάν κάρτα καυσαερίων. Πιο συγκεκριμένα, παρέχουν δωρεάν τη μέτρηση της εκπομπής καυσαερίου και την έκδοση της κάρτας καυσαερίων του ασφαλισμένου αυτοκινήτου. Για να δείτε αναλυτικά το δίκτυο των συμβεβλημένων συνεργείων και τις παροχές τους, κάντε click εδώ

Επιλέξτε τις καλύψεις που επιθυμείτε και φτιάξτε το πιο συμφέρον πρόγραμμα ειδικά για τις ανάγκες σας!

Πλεονεκτήματα Προγραμμάτων My Car
  • Πλούσιες καλύψεις με χαμηλά ασφάλιστρα
  • Σιγουριά και ευελιξία​
  • Καλύψεις που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας
  • Privilege Card


BASIC SAVER

· Καλύπτονται οι υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν λάβετε υπόψιν σας το μεγάλο αριθμό ανασφάλιστων οχημάτων που υπάρχει στους ελληνικούς δρόμους.

· Η  κάλυψη της φροντίδας ατυχήματος  σας παρέχει 24ωρη υποστήριξη, 365 μέρες το χρόνο. Εξειδικευμένος συνεργάτης της  ασφαλιστικής εταιρίας έρχεται στον τόπο του ατυχήματος και αναλαμβάνει την επιβεβαίωση του ατυχήματος καθώς και την καταγραφή των αναγκαίων στοιχείων. Ακόμα, συμπληρώνει για εσάς τη δήλωση ατυχήματος. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε περιπτώσεις που η δήλωση της ζημιάς είναι απαραίτητη,  ακόμα και αν δεν έχετε επιλέξει την κάλυψη της οδικής βοήθειας,  δικαιούστε ρυμούλκηση,  μεταφορά του οχήματός σας καθώς και φύλαξη του οχήματος αν το συνεργείο επισκευής είναι κλειστό έως και για 3 ημέρες.

· Έχετε δωρεάν παροχή ιατρικών και νομικών συμβουλών σχετικά με το ατύχημα μέσω εξειδικευμένων συνεργατών (τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης).

 

PLUS SAVER


· Το όριο της αστικής ευθύνης από πυρκαγιά φτάνει τις €20.000. Το ποσό αυτό είναι αρκετά σημαντικό σε σύγκριση με το ανώτατο όριο των περισσότερων εταιριών

· Υπάρχει απομείωση της ασφαλιζόμενης αξίας του οχήματος 1% μηνιαίως ώστε να πληρώνετε ασφάλιστρα που αναλογούν στην πραγματική αξία του οχήματός σας.

· Στην περίπτωση κλοπής καλύπτονται οι ζημιές κλέφτη, με ανώτατο όριο την τρέχουσα εμπορική αξία.

· Στην περίπτωση μερικής κλοπής, καλύπτονται όχι μόνο τα σταθερά εξαρτήματα του οχήματος που είναι απαραίτητα για την κίνησή του αλλά και τα σταθερά εξαρτήματα που δεν είναι απαραίτητα για την κίνηση του οχήματος, έως 2% της τρέχουσας αξίας του οχήματος . Η συγκεκριμένη κάλυψη παρέχεται με 100€ απαλλαγή.

· Στην περίπτωση ολικής κλοπής, η αποζημίωση είναι από τις ταχύτερες της αγοράς, στις 30 ημέρες.

΄Σε περίπτωση απώλειας εργασίας, και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του συγκεκριμένου Ειδικού Όρου του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, στην ανανέωση, υπάρχει απαλλαγή της πληρωμής ασφαλίστρων για τη βασική κάλυψη.


FULL SAVER

· Η κάλυψη αντικατάστασης κλειδιών καλύπτει τα έξοδα ξεκλειδώματος του οχήματος καθώς και τα έξοδα αντικατάστασης κλειδιών, σε περίπτωση απώλειας.

· Η λίστα των συμβεβλημένων συνεργείων είναι εκτενής και σε αυτά δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση παρά μόνο του ποσού απαλλαγής.

· Η απαλλαγή δεν σας επιβαρύνει σε περίπτωση ολικής καταστροφής του οχήματος όπου η ασφαλιστική εταιρία αναλαμβάνει εξολοκλήρου το κόστος.